Okay. Det her er rent og skært indholdstyveri. Eller måske bare en lille reklaaame. Eller en anbefaling? Det afhænger af øjnene, der ser. Nærmere betegnet, om nævnte øjne tilhører en copyrightadvokat eller … mig.

Anyways. Henne på Autostraddle har de simpelthen lavet den ultimative liste, der kombinerer mine to vigtigste interesser:

  1. Dykede, tomboyede lebber
  2. Barbie (ja, det ved trofaste læsere godt)

De har seriøst lavet den ultimative top-75, der ranker Ken-dukker efter hvor lesbiske de er. Min yndlings er hende her nedenfor.

… Som bliver beskrevet som en, “som Jenny Schecter ville date i et afsnit eller to”. Rammende. Og irriterende. Fordi jeg hader Jenny Schechter af et inderligt hjerte. Og samtidig godt ku’ nærmest alle, hun nogensinde delte dyne med på nær Carmen, eller Yawn-men, som jeg lige – ja, jeg er ret opfindsom, nogen ville sige kreativ – fandt på, at hun også kunne have heddet.

Tjek hele listen her. Den er sjaaauw.

Og! Før jeg bliver skudt i skoene, at jeg er latemover, fordi det er tusind år, siden listen gik lebbeviralt, så bær over med mig. Jeg er ikke som sådan latemover. Jeg er bare lateblogger. Fanebladet med de 75 Ken-dukker har ligget åbent på min computer i halvanden uge. På MIN ARBEJDSCOMPUTER, vel at mærke. Meget vovet.

Kom ikke og sig, jeg ikke lever på kanten.