Hej. I dagens anledning præsenterer jeg hermed: Tre sindssygt centrale facts om mig, som du ikke anede, at du ikke kunne leve uden:

  1. I gymnasiet (eller altså på Studenterkursus, men man vil jo ikke virke som sådan en taber, der først tog sin forberende eksamen som 23-årig vel? Når nu man som anonym blogger kan være ANYTHING!) fik jeg engang et flot 13-tal* for en dansk stil, der handlede om skolens toiletter. Og ikke på sådan en, “wow, hun vokser sgudda op og bliver politisk debattør”-måde. Nej. Snarere på sådan en “alt-for-selvudleverende-hun-vokser-sgudda-op-og-bliver-anonym-blogger”-måde. Min lærer bad mig læse stilen op for hele skolen. Jeg beskrev blandt andet stressfølelsen af at kunne høre nogen vente uden for wc-døren, når man havde skideren på. Den blev også trykt i skolebladet. Som jeg selv var redaktør for, så der kan man da tale om integritet og vandtætte skotter mellem redaktionelle og private interesser.
  2. Jeg var engang forelsket i en fyr. Punktum! Nej, der er mere: Jeg var engang forelsket i en fyr, som havde et par bukser i sådan noget aktiv-fritids-materiale med en neongrøn broderet drage, der snoede sig op ad det ene ben. Vi kaldte ham bare ‘Ham med dragebukserne’. Altså mig og mine venner. Ikke mig og Ham med dragebukserne. Selvom jeg kender mig selv godt nok til, at jeg ikke ville decideret undre mig over, hvis jeg også dengang i et svagt øjeblik havde fortalt ham om øgenavnet. Det blev aldrig til noget med mig og Ham med dragebukserne. Jeg bekendte min kærlighed, han gengældte den ikke, og vi forblev venner, indtil han blev meget såret over, at ‘jeg ikke prioriterede ham og vores venskab nok’. Han gav mig i øvrigt en lille robot af blik OG nullernes svar på et mixtape: en mix-minidisc med blandt andet Natalie Imbruglia. Så gu’ havde han da følelser for mig.
  3. Ja, det kunne så kun blive til to facts. Klager kan sendes til: mitsaakaldtlesbiskeliv@gmail.com

*Foruden at være sådan en taber, der droppede ud af gymnasiet og tog studenterkursus, er jeg nemlig også sådan en taber, der droppede ud af gymnasiet og tog studenterkursus for så mange år siden, at jeg fik mine karakterer på den gamle skala.