Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Tre fingre, tak

I 2005 var jeg i New York. Jeg var nok ret irriterende selskab, vil min heteroseksuelle veninde og rejsefælle mene. For jeg var helt hooked på alt, der lugtede lesbisk (dvs. af makrel).

Jeg nåede således på en uge blandt andet forbi:

1. En queerfeministisk tegneserieoplæsning i Bronx

2. Et vaskeægte New Yorker-lebbedisko – i øvrigt i selskab med frontfiguren (hotttt) fra Hercules and Love Affair. Jeg fik kontakt til hende gennem en fælles ven på nu hedengange MySpace.com (jaja, jeg ved godt, det stadig findes, men I ved også godt, hvad jeg mener). Hendes kæreste var også sød nok (…).

3. Den famøse femi-boghandel Bluestockings, hvor jeg købte mig fattig i bøger, jeg stadig stolt har stående i reolen. Jeg har læst ca. halvdelen. Måske. Men de signalerer det helt rigtige på hylden.

4. New York Gay Pride. Det var vitterligt (promise) et tilfælde, at der var pride, mens jeg var derovre. Men fanden heller, om ikke jeg slæbte min veninde med til lebbeparade. Sikkert flankeret af masser af bedrevidende nyudsprungen martyrsludder: “Jamen du forstår slet ikke, hvor svært det kan være at være en minoritet…”

Nå. Men til lebbepriden tog jeg et foto. Et rigtigt fedt foto, syntes jeg dengang. Og det samme syntes jeg sjovt nok her til aften. Jeg har nok ikke syntes det så meget i mellemtiden. 

Fotoet forestiller ryggen af en kvinde. Iført hvid wifebeater og tribaltatoveringer. Bag på toppen står der med sprittusch:

“Three fingers, please”

Jeg prøvede først at genfinde fotoet på min harddisk, men jeg har vist skiftet computer (naturligvis fra én mac til en anden) så mange gange, at gamle fotos er røget i et sving på et tidspunkt. Eller også er det bare så småt på tide at blive genforenet med min eksterne harddisk, der stadig bor hos en ekskæreste?

Foto #1 – Three Fingers Please

Nå. Men efter at have ledt forgæves i iPhoto (der vitterligt er Apples akilleshæl – my GOD, et skodprogram), googlede jeg ordene på t-shirten, “three fingers please“, og fandt ret nemt frem til Foto #1 (til højre).

Først tænkte jeg, det var lige godt satans. Det er sgudda det foto, jeg tog. Og ganske rigtigt var billedet taget til NY-pride i 2005, fremgik det af billedteksten på den i øvrigt udmærkede lebbeblog, hvorfra billedet stammer.

Men jeg erindrede ikke, at kvinden på mit foto havde blond page. Så jeg ledte videre. Og pludselig kom jeg i tanker om, at mit foto sgudda måtte være at finde på min MySpace-profil! Den har ikke har besøgt i årevis. Men den ligger tilsyneladende stadig, hvor den gjorde. Koden var nem nok at gætte – den samme, som jeg stadig bruger til alting. Egentlig ikke så smart, men altså.

Foto #2 – Three Fingers Please

Og ganske rigtigt – der lå mit billede! Det mærkelige er, at “min lebbe” – ganske som jeg huskede – har mørkt, kort hår. Men t-shirten er sgudda den samme, er den ikke? 

Døm lige selv på foto #2 og opklar gerne mysteriet for mig. Selvom mysterier faktisk er sjovest, når de er uopklarede.

Det allermærkeligste er, at det jo MÅ være den samme kvinde – tjek tatoveringerne! Jeg tænker paryk. Men det er også så trist og nem en forklaring…


Under alle omstændigheder er det sgudda meget sjovt, at der nu figurerer to billeder af samme (måske) kvinde iført samme undertrøje på det store stygge interweb. 

Det andet sjove er, at jeg et sekund troede, det første foto var taget af undertegnede. Det siger lidt om mit massivt forstyrrede ego, for billedkvaliteten er da mildt sagt en anden på mit eget snapshot. 

Pinligt.

4 Kommentarer

  1. Hæ. Alternativt står hun på 'det gode billede' lige ved siden af en meget høj person i Marilyn-drag. Den mulighed har jeg slet ikke overvejet…håret er jo kun tydeligt lyst bagtil.

  2. Det er samme kvinde. Der er en lille skønhedsplet på højre skulder på hende på begge billeder. Så der kan næsten ikke være et tilfælde. Hun må have en paryk. Eller! Have været til frisøren under Priden(vældig plausibelt). Eller også har hun en identisk tvilling der har en anden hårfarve. Dammit. I wanna know!

  3. Uhada. Jamen det er såmænd simpelt nok – selvom der er flere muligheder:

    Der kan både være tale om tre fingre i kussen, eller om to fingre i kussen + en på klitten, eller klassikeren:

    One for the pinky, one for the stinky and one for the pea.

  4. jeg må være lidthalv tung…for den med de tre fingre må du altså skære lidt ud, for sådan nogle som mig 🙂

Der er lukket for kommentarer.