Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Tilfældig lebbesex – lige i lommen. Eller not.

Brenda er Grindr for lebber. Altså en mobil-app, der lader dig vide, hvilke homoer, der befinder sig i nærheden… og er villige.

Eller.

Brenda burde være Grindr for lebber.

Anyway. Jeg befinder mig jo pludselig og igen i en form for rimelig lykkelig lesbisk tosomhed. Men når jeg lover en anbefaling, holder jeg naturligvis nævnte løfte. Og jeg fortryder intet.

Så jeg lavede en profil, loggede ind, satte mine søgekriterier til damer fra 28-39 år, der er online lige nu.

Og se så! En laaang liste med lebber. Inddelt med de geografisk nærmeste først. Så langt så godt. Men. Det var lige præcis i det øjeblik, det blev deprimerende. For Brenda er da bestemt og helt tydeligt en populær app.

I Tyskland.

…Nærmeste lebbe, der var online, befandt sig 339 km fra København.

Nå. Jeg loggede lige på igen, mens jeg sad på toilettet (hold nu op. Vi gør det alle sammen. Det mærkeligste ved at spille Wordfeud med sine venner er, at man ved, de sidder på kummen, når man får en notifikation om, at “It’s your turn. Bedstebøssen played “Tubas” for 39 point“).

Og jeg kan se, at der er flere kendte lokale lebbeansigter blandt brugerne nu, hvis bare man slår kriteriet om, at de viste homoer skal være online, fra. Men hvad er der så egentlig ved det? Så er det jo bare Boyfriend (jaja, Girlfriend) med færre damer. Det sjove var jo netop, at man kunne homospotte ude i virkeligheden.

Og nu kommer jeg i tanker om, at jeg sgudda skulle have tjekket den i går til demoen. Æv. Må prøve til priden på lørdag.

Ses vi i øvrigt der?

Hvor om alting er. Du kan finde BRENDA – THE LESBIAN DATING APP i iTunes Store. Og jeg ville gerne have vist et screendump af app-forsiden. Men den ligner noget fra ’97. Eller 2002, som er det nye ’97.

Og jeg har tagget dette indlæg med “fisse”. Fordi jeg tænker, at app’en henvender sig til damer, der gerne vil have fisse. Så det.

4 Kommentarer

 1. Juhuu – fik du knaldet damer til priden, så? 🙂

 2. Uh! Det lyder spændende. Jeg stemmer for, at du melder dig som officiel Lebbelivs-Grindr-tester. Og aflægger rapport efter første møde. Og jeg er MEGET pro sex i park.

 3. Det kræver jo også at damerne fortæller de andre damer om den app jo..
  Jeg har taget min tørn, og annonceret ankomsten af lebbens Grindr til et fordrukkent bord, fuld af upassende lebber, som alle synes at fremmed sex i parken kunne være skide sjovt. (men måske kun i teorien..?)
  Anyway, alle oprettede straks og ivrigt en bruger.. Så nu venter vi bare på at der kommer nogen på vi ikke allerede kender, eller har snavet på Vela.
  Måske ender jeg alligevel med at svare dem der er 3965 km væk som tænker at man bliver hooked fordi de skriver 'hi' og intet andet.. (hvorfor skriver de overhovedet?)

 4. 🙂 Vi er online i Aarhus – og kommer selvfølgelig til staden når der er gilde 🙂
  Ses!

Der er lukket for kommentarer.