Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Pride gør glad. Sgu.

Åhhh, jeg havde en skønno Pride.

Den sluttede dog allerede ved halv ni-tiden, fordi månedsvis med heavy duty lændesmerter sjovt nok ikke lod sig drikke væk (lægen har sagt ‘iskias’ og henvist mig til en fys, og jeg var bare glad for, at lægen ikke sagde ‘lumbago’, for jeg føler mig ærligt talt i høj nok grad som en firsårig, der har gjort i buksen, når jeg skal rejse mig op/have bukser på om morgenen, uden at få klistret dén mærkat på ryggen).

Vi har jo vores faste Pride-ritual, der kører på i hvert fald fjerde år nu, at dømme efter de Facebook-minder, der dukker op i august hvert år. Vi mødes hos en af de allerdejligste bøsser med en ordentlig flok, indtager snacks (i flydende såvel som fast form), går på gaden, tager AWESOME gruppebillede, bevæger os mod optog (inklusiv hunde i regnbue-kostume), ser optog gå forbi fra ende til anden, cykler mod Jarmers Plads i røven af optog – med stop i Netto på Vesterport efter forsyninger (altid inklusiv in 47’er til LL, som hun aldrig har bedt om, men som hun ikke desto mindre nu skal(!) have, for at det føles rigtigt). Derefter overlevering af homohunde til yndlingspasseren, der – som ved et rent tilfælde – også er en af de gode bøssers moder og fast paradevagt. Og så ned i Pisserenden og kramme og danse med alle de andre glade.

Jeg var i øvrigt nedringet i lørdags, det sker sjældent og resulterede i en kavalergang med lige dele glimmer og skægpest, fordi bjørnet bøsse følte for at gnubbe sit glitrende fuldskæg af mellem patværket. Nå. Men. Jeg og LL bevægede os mod Rådhuspladsen halv otte, og det blev dødsstødet for mig, for det dræbte virkelig festen at gå fra niceness foran Log Ladyen i Studiestræde og direkte ned til Pride Squares mærkværdigt provinsregnbueorgie inklusiv sambabuksebeklædt singback v/ grand prix-ikke-vinderen Anja.

Jeg gad ellers godt have hørt Peaches, som jeg senest hørte i sådan noget 2004-ish til en Vice-fest på Refshaleøen, dengang der stadig var ufremkommeligt og fjernt derude. Var det godt?

2 Kommentarer

  1. Det var SÅ godt. You really missed out, men er ret sikker på at du får chancen igen. Der kan ikke gå længe før Peaches’ iskias lade røre på sig, og så kan vi få os “fuck the pain away” i unplugged udgave 😉
    god bagpride!

  2. Ved det ikke. Provinslebberne her blev hængende i Studiestræde ☺ og det var en vild fest så næste år gør vi det nok igen ?

Der er lukket for kommentarer.