Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Pride i Århus. Med bolle-å.

LL og jeg drog Jyllands-over i weekenden. Min søde stedmor fejrede sin 60-års dag i hende og min fars kolonihave. Vi læssede 2x bulldog af hos min mor og kørte til Risskov. På vejen krydsede vi en gul bus fra Århus Sporveje (der helt sikkert har skiftet navn til noget Arriva-smart, siden jeg slog mine folder i Danish for progress).

Den havde regnbueflag på. Altså bussen. To flag placeret bag ørerne. Hør hov, udbrød vi – unisont – er der mon Pride i Århus?

Og det var der, kunne jeg google mig frem til (jeg insisterer – til LLs store begejstring – på at tale til Google. “When is aaaarhus pride”, spurgte jeg. Google snakker nemlig engelsk.

Men vi skulle jo til kolo-fest. Så selvom Google villigt forklarede mig, at der ganske rigtigt VAR jydepride i lørdags, var det underordnet. Vi skulle til voksenfest. Hvor min fars hædrende indslag for de omtrent 35 fremmødte i øvrigt var en lidt fabulerende vise a la Hausgaard, som blev indledt med et langt guitarforspil og min fars kommentar: “Ja, sangen starter med et langt forspil, det kan *indsæt min stedmors navn* nemlig godt lide”. Hvilket er superrart for stedbarnet at vide.

Nå. Egentlig var planen, at vi ville være taget ‘ned til midtbyen’ (som vi siger i Århus) og stødt til (som man siger bare sådan helt generelt) Priden, når festlighederne sluttede, men festlighederne sluttede bare ikke sådan rigtigt, og da bror + bonusbror vedvarende hældte rabarberdrinks på os, blev vi i stedet hængende og dansede voksendans til Anne Linnet.

Men gik vi glip af en god fest i Århus i lørdags? Eller skulle alle fra Priden hellere være kommet til kolofest i Risskov?

2 Kommentarer

  1. I gik glip af den vildeste fest. Siger det bare. Dog var musikken på G-bar langt under Anne Linnet’s niveau. Til gengæld var der drinks-spande. Gin og Tonic. 1,1 liter. TIL 85 KRONER. Jeg drak 2. Og tog hjem.

    • Mit Saakaldt Lesbiske Liv

      8. juni 2017 at 11:42

      Åh. Vi skulle være taget mod midtbyen alligevel så. Men da vi stod der på mennesketomme Grenåvej klokken kvart i to om natten og ventede på en taxa blev dansebenene bare tungere og tungere. Next year!

Der er lukket for kommentarer.