Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Overraskende meget om is. Mere end jeg havde regnet med, i hvert fald.

Holddakæft. Jeg har sådan en uge, hvor jeg kun arbejder og sover. Og spiser. Især is. Jeg spiser ret meget is.

I går havde jeg sådan lyst til en is og ville købe en med hjem fra gåturen. Men så mødte vi HjemIS-bilen, og så blev en enkelt is til en kasse med tolv. Det betød så, at jeg spiste fire is i går i stedet for en (hvilket faktisk er ret flot mådeholdt, hvis jeg selv skal sige det. Når nu der ligger tolv is i fryseren).

Det er egentlig helt ok. Både situationen og det med isen. Jeg holder meget af is. Så meget, at is altid optræder på listen over madvarer, jeg ville spise resten af livet, hvis jeg kun måtte vælge tre ting:

1. Is, 2. kød og 3. avocado. Nogle gange 1. is, 2. kød og 3. brød. Eller 1. is, 2. ost og 3. brød. Men altid is. Flere mener, at kartofler er et must. Jeg er dybt uenig. Is. Til hver en tid.

Nå. Men jeg håber for øvrigt, de har is i Nice (Is i Niis). For i morgen klokken lidt over atten drager jeg nemlig mod Frankrig med én af utallige M-bøsser i hånden. Vi skal bo i et hus i nogle bjerge og læse nogle bøger og spise noget mad og drikke relativt enorme mængder rødvin, mens vi snakker om livet, universet og alting. Og jeg tager ikke min computer med. Og jeg er hjemme igen på onsdag.

Og kan I så ellers have det så godt (SÅ godt) så længe og passe på jer selv og ikke mindst på dem, I holder af.

2 Kommentarer

  1. Det er sket mere en én gang, at Livslebben har åbnet min fryser og udbrudt “Har du allerede spist hele pakken?”, når vi i fællesskab (muaahahaa) har indkøbt Sunlollyer.

  2. Is er ALTID godt! Is er bestemt også på min liste over absolutte nødvendige fødevarer.

    Eneste problem er at det er så satans usundt når man nu ikke kan lade det være. Er der en liter, skal der spises en liter…

    Jeg løser problemet ved at spise spise helt åndssvagt mange sun lollyer. De har nemlig nærmest ingen kcal. OG så tager de den værste is-trang.

Der er lukket for kommentarer.