Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Om PMS og Gwen Stefani

Jeg har menstruation. “Jeg menstruerer”. 

Det er ikke mit yndlings.

Men det forklarer, hvorfor jeg forleden i et anfald af PMS’isk influenzaeufori råbte til Lebben I Mit Liv, der temmelig uskyldigt i en bisætning havde sagt, at hun synes Gwen Stefani var ret lækker:

SÅ FORSTÅR JEG SIMPELTHEN IKKE HVORDAN DU KAN VÆRE SAMMEN MED MIG JEG LIGNER JO OVERHOVEDET IKKE GWEN STEFANI MÅSKE SKAL VI IKKE VÆRE KÆRESTER HVIS DET ER DEN TYPE DU TÆNDER PÅ.

Sooo….that escalated quickly.

Livet som lebbe. Jeg har en veninde, der ikke tror på PMS. Hun har obviously aldrig været kærester med mig.

5 Kommentarer

 1. Jeg tænkte det selv, da jeg skrev det. Lebbe, dit navn er hykler. Men jeg gad ikke lige censurere.

  Der er også forskel på at snakke om sig selv – individniveau/personlig fortælling – og på at generalisere. For – som jeg nævner er det jo ingenlunde alle, der rammes af PMS. Jeg gør heller ikke hver måned. Så måske har det intet med hormoner at gøre, men blot at jeg er hamrende uligvægtig. Who knows. Fx synes jeg, det er forrykt, at PMS er formildende omstændighed i visse amerikanske stater (eller er det bare et rygte?) – for det er netop at give hormoner betydning i en grad, det ikke er hensigtsmæssigt.

 2. Og hov, jeg kunne også bare have læst RUC'erens kommentar til dit sidste indlæg og have erklæret mig enig i det. Enig i alle hendes PS'er, i øvrigt. Og hej. 🙂

 3. Hæhæ.. Så mænd kan ikke være biologisk aggressive, men kvinder kan godt? 😉

 4. Oh. Det kender jeg lidt for godt.
  Når man i forvejen er sådan en lidt temperamentsfuld og følelsesladet dame, så gør det der hormon-cirkus sjældent noget godt for en. Eller ens nærmeste.
  Når pms'en rammer, kan jeg veksle mellem følelsen af, at jeg kun kan blive rigtig lykkelig, hvis jeg får lov til at råbe af nogen og “ej hvor er verden også ond, jeg magter slet ikke al den modstand, så nu lægger jeg mig under dynen og tuder” på noget nær ikke meget mere end to splitsekunder…
  En charmerende fest.

 5. Du er ikke alene. Jeg er nogenlunde lige så irrationel, når jeg menstruerer (there, I said it too!). Senest var jeg dog ikke i min aggressive PMS-periode, men mere den der sørgelige jeg-græder-når-jeg-møde-det-mindste-modgang. Det var heller ikke særlig kønt.

Der er lukket for kommentarer.