Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Om fitness. Inklusiv dilemma + bonusinfo. Ret præcist.

Jeg fik endelig gjort det gode: Meldt mig ind i Fitness World (nu skal jeg bare lige huske at have opsagt mit Fresh Fitness-abonnement, så jeg ikke ender med at betale det samme for 2 x skodfitness, som for et medlemsskab af Arndal Spa henne på D’angleterre. Jeg burde gøre det lige nu, altså melde mig ud. Men det sker ikke. Og således sker det ikke de næste to måneder. Flot.).

Og novra, hvor havde jeg glemt den aller-allervæsentligste fordel ved at træne i populært, velbesøgt center (frem for nede i affolkede Toves Galleri, hvor jeg seriøst ikke ville blive overrasket, hvis der trillede en tumbleweed hen over gulvet en dag):

DER ER SÅ MANGE DAMER AT KIGGE PÅ.

Jeg stæser (host-host, 3K på 23 minutter. Praktisk talt sprintertid) simpelthen bare af sted på løbebåndet, mens den ene tanktoppede, bredskuldrede, korthårede dame efter den anden promenerer forbi foran mig. Tal lige om gulerod.

De behøver jo ikke vide, at der kører Taylor Swift og Selena Gomez (meget højt) i mine hørebøffer.

Dilemma: Stortatoveret kvinde hentede vand. Og jeg gloede uhæmmet og stoppede ikke, da jeg så, at tribal’en bredte sig op over hele den ene side af hendes ansigt. Selvom der sad en kampsvedende engel på min højre skulder og hviskede, at hun nok var bad news. Ansigtstattoos plejer at være en god indikator i den sammenhæng.

Bonusinfo: Jeg eksperimenterede med at erstatte alle de steder, hvor der står ‘fitness’, med ‘fisse’ ovenfor. Og. Jeg synes faktisk, det fungerede eminent.

Men jeg blev bange for, at I ville dømme mig (hårdere). Så nu må I bare tænke jer til det. Det kan I godt.

13 Kommentarer

 1. Haha, ja! Det er altså ret sjovt, som det går igen lige fra små hverdagsting til de mere ekstreme og ubehagelige oplevelser.

 2. Ork ja. Også til listen: “Nu løber jeg jo ikke med sladder, men…” + “Altså jeg er ikke racist…” !

 3. Jeg tror det er det samme som er på spil, når folk kommer med forsikringer ud af det blå, du ved, faceren der siger “må jeg forstyrre et kort øjeblik” når man ved, at vedkommende kan snakke fanden et øre af eller i den mere grelle ende med creepy fremmede som lover ikke at gøre én fortræd, de vil bare vise én noget i kælderen. Giver det mening på skrift?

 4. Gid man bare kunne lægge en opadvendt tommeltot ligesom ovre på Facen.
  Jeg har så sent som i går snakket med et par stykker om det … problematiske … ved behovet for at inkludere 'demokratisk republik' i sit lands navn.

 5. 10 fisser på taget? Jeg er ikke overbevist, for uanset hvordan vejret er, så er det en dårlig idé; de kan blive forbrændte og få forfrysninger og alt muligt. Men 10 fisser i hånden kræver selvfølgelig også noget af en hånd…
  Og ja, det er ligesom de der lande, som er så udemokratiske, at de er nødt til at bruge ordet demokratisk i deres navn. F.eks. både DDR i Tyskland og i Afrika.

 6. Du har ret sådan helt generelt. En frisk fisse i hånden er bedre end ti på taget. PåNÆR i dette tilfælde.

  Men når man har brug for at avertere med 'frisk fisse', så lyder det lidt…fishy.

 7. Ha. Kontant (ikke at forveksle med kontanter som i dem, man altid skal huske at hæve, inden man besøger selvsamme etablissement – især efter at danske bank er lukket oppe på Vesterbro Torv).

 8. Jeg er gået forbi Fresh Fisse tit og ofte, men jeg træner faktisk i den samme fisse som dig (sikken sætning!). Og jeg synes altså stadig, at Fresh Fisse lyder mere lækkert, mens Fisse World bare lyder som om der er mange fisser og det kunne sagtens være fisser med sygdomme og indgroede hår. Det har en fresh fisse vel ikke?

 9. Jeg er måske på Vela i aften. Måske i sort tøj, måske helt uden. Så tager vi den derfra.

 10. En form for aktion. Jeg er frisk.

 11. Yes, et fedt indlæg!! Vi burde gå ned i FF og melde os ud sammen. Og støtte hinanden. Ellers sker det jo aldrig!

 12. Altså…en verden af fisser er vel ikke sådan at kimse af. Men jeg kan godt se, hvad du mener. Dog: Har du VÆRET i frisk fisse i Toves Galleri?! Det er det mest langt ude ørkencenter i universet. Skulle jeg mene.

 13. Men ville du ikke hellere i Fresh Fisse end Fisse World? Jeg synes det lyder bedre.

Der er lukket for kommentarer.