I vinter kunne Bedstebøssen og jeg fejre vores smukke kobberbryllup, der markerer vores første tolv-og-et-halvt-års venskab (og jeg tvivler faktisk på, at der på noget tidspunkt er gået mere end et par uger, uden vi har set hinanden). Vi valgte at udskyde bryllupsrejsen, idet der kom en masse arbejde i vejen. Men til august rejser vi på vores rrromantiske jubilæumstur.

Vi har vidst i årevis, hvor turen skulle gå hen og skyndte os derfor også at sikre vores billetter til MAMMA MIA – THE PARTY, så snart de blev frigivet.

Ja. Vi fejrer vores kobberbryllup på en forloren græsk taverna i Stockholm til tonerne af af ABBA. Mindre kunne ikke gøre det.

Men som de jubeltosser, vi nu engang er (I husker nok, da vi skulle til Marokko i 2011 og kom til at købe ud-og hjemrejsen til samme dag), havde vi end ikke overvejet at tjekke københavnske homoeventkalendre, før vi i dyre domme (seriøst, de tager kassen for the full dinner experience) købte billetterne til … lørdag den 19. august.

LL, der forlængst har accepteret at, “når man er kærester med den såkaldte lebbe, er man også lidt kærester med Bedstebøssen”, kaldte os et par uduelige amatørhomoer, fordi vi simpelthen har formået at bestille homobryllupsrejse væk fra hovedstaden præcis den ene lørdag om året, hvor der er Pride i København. Og vi gav hende 100 pct. ret.

Og nu ligger vi så i håbløs mailkorrespondance med folkene bag MAMMA MIA – THE PARTY (jeg tror, man får fire ekstra dage i homo-Skærsilden, hvis man ikke skriver det med versaler) for allernådigst at få lov til at flytte oplevelsen til en dag, hvor der ikke er homojul i hjemlandet. Og som Bedstebøssen tilføjede: “måske kan vi endda få det flyttet til der, hvor der er Stockholm Pride, og køre dobbelt-op”.

Men først venter lige en (ægte!) romantisk getaway med LL i London. Vi rejser i eftermiddag (indsæt emoji med hjerteøjne).

Update: Yay! Vi har fået flyttet billetterne til ugen efter. Jeg er en slags lykkelig. Hvilket måske/måske ikke er titlen på en TV2-sang.