Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Mit såkaldt lesbiske æiv. Æiv. Æiv.

Det er sgudda ved at være lang tid siden, vi har kigget på søgeord!

Jeg tjekkede lige igennem, hvad I har googlet for at finde frem til bloggen – og jeg var især vild med følgende udsnit af søgeordsoversigten:

…Jeg er åbenbart ikke den eneste, der crusher på en vis Frk. Key. (Med mindre, selvfølgelig, hun bare heavy-googler sig selv?).

Og så er jeg i øvrigt sikker på, at alle dem, der har googlet ‘numser’ og ‘sexede damer’ blev sygt glade, da de havnede på arbitrær lebbeblog. Det var netop det, de ledte efter.

Jeg kan også se, at der er mere end 1.000 af jer, der har fundet mig den seneste måned ved at google diverse sammenstillinger af ‘mit såkaldt lesbiske liv’. Det betragter jeg som første skridt på vejen mod en eller anden form for berømmelse. Især tak til de tre(!), der har googlet ‘Mit såkaldt lesbiske æiv’. Æiv.

Come nu on.

Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har skrevet noget om Birthe Kjær. Det burde jeg nok have gjort. Det virker oplagt.

Er hun i øvrigt lebbe eller er det bare fjol?

9 Kommentarer

  1. Du liker i ånden. Og det er det vigtigste.

  2. Hvorfor kan man ikke like kommentarerne herinde? ÆIV!! 😉
    Overvejer lidt at kommentere mit like i stedet..

  3. Birthe har fornylig udtalt, at hun fortryder, hun ikke har fået børn. Det andet ved jeg intet om.

  4. Du er hermed kåret som Dagens Læser.

  5. Jeg er skyldig. Jeg opdagede din blog ved at søge “Birthe Kjær lesbisk”. Min ny er jeg blevet hængende, så er vejen hertil vel egentlig ikke så relevant 🙂

  6. Ai, Trine – jeg kendte også engang en kvinde der sagde hendes venidne havde være lover med Birthe….

  7. Jeg kendte en gang en, der sagde, at hun kendte en (kvinde), der havde været sammen med hende (Birthe). Så det er hun nok ikke.

Der er lukket for kommentarer.