Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Mere om Boyfriend.dk, for Boyfriend.dk gør mig ond

Man kan godt blive lidt glad, når man stalker rundt ovre på Boyfriend. Fordi der virkelig må være en til alle. Tænker jeg. Hold kæft et diverst crowd.

Min egen screeningproces er dog altid blevet ond og hård og fordomsfuld, når jeg sidder der som en anden Jens Vejmand*:

 • Frisk modebrille. Videre.
 • Øjenbryn bort-barberet og tegnet op med rød(!) blyant. Passer til hårfarven. Med streg under farven. Videre.
  • Dyrker en art rollespil, jeg ikke kender, men som involverer gulvlang læderkjole, støvler fra 1997 og firkantet læsebrille. Videre.
  • Hedder noget om at gribe dagen, prøve lykken eller tage chancen. Evt. på engelsk. Eller latin. Videre.
  • …Eller et vilkårligt citat fra en engelsk popsang, hvori indgår ‘woman’ eller ‘girl’ eller ‘cute’. Videre.
  • Er tilsyneladende i Sommerland Sjælland på sit profilbillede. Videre.
   • Er temmelig smart i en fart med wayfarers, nyklippet tintin og tørklæde (hvad er det med lebber og store tørklæder?). Lige et hurtigt kig (jeg er en sucker). Profiltekst afslører animerede smileys (åh, gode gamle scratchy-dj-smiley-med-solbriller, dig har jeg ikke savnet) – og en selvtillid, der langt overstiger evnen til at sortere sine s’er fra sine z’er. Videre.
   Jeg er benhård.

   Er (I) alle (sammen) sådan henne på Boyfriend – eller er det kun mig?
   *Bag skærmen, sgudda. Badum-tji.

   22 Kommentarer

   1. Men du prøver, så godt du kan. Og det er vigtigst. A for effort.

   2. Ha! Læste du det, jeg skrev om 'til fals for smiger' by any chance?

   3. Godt comeback der og ja til både bryderryg og FW. Tror jeg er lidt forelsket i dig.

   4. Undskyld for harshness! Der er jo faktisk ikke noget mere sexet end en kvinde i undertrøje med boxerryg. Det er ca. halvdelen af min motivation for at gå i Fisse World.

   5. Syntes måske også løgner var lige harsk nok for en første come-back ;o) Men hey, tager gerne noget bokser

   6. Ha. Ups. Forvekslede dig med en anden Prophecy. Som er bøsse og bokser. Eller også husker jeg brugernavne forkert. Undskyld.

   7. + Ingen grund til at skifte profilbillede for min skyld (host-host).

   8. Ej! Jeg gør totalt det samme med sextræfmændene, standardsvaret: “Tak, men ellers tak. Men gid du finder det, du søger!”. Meget smigrende. Nu skriver jeg et indlæg om det. Tak for inspi!

    Min profiltekst er i øvrigt herresjov. Andet kan jeg ikke sige.

   9. Jeg er lige så benhård – men jeg synes nu det er meget skægt at få de dersens sex-tilbud. Jeg bliver så glad af dem, selvom jeg takker pænt nej og ønsker forsat god jagt. Der er bare så mange som er temmelig uinteressante.
    Jeg føler mig forøvrigt ramt af sidste punkt. Nyklippet tintin og stort halstørklæde – jeg må nok finde et nyt billede i en fart (1-4 dage).

    Men, men, men! Når man så har siddet og dømt alle de andre, bør man lige overveje sin egen profil. Personligt forstår jeg godt hvis folk også bare klikker videre fra min profil!

    Det kunne være sjovt med endnu en dårlig-date-runde.

   10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   11. Well, efter hele livet at have berøvet mig selv real life i forhold til kærlighed og sex var jeg klar til at … øh … smage på nogle af kagerne i de fristende dåser (høhø), jeg altid omhyggeligt havde holdt uden for min egen rækkevidde. Sender medfølende tanker til de kvinder, der gerne vil, men ikke tør.

   12. Holddaop, du har været om dig! Spændende!

   13. Yeah, du har sååååå ret. Kontraster og skævheder gør livet interessant, og efter at have levet camoufleret som almindelig hetero-upper-middleclass-kvinde i årevis føltes det helt okay at lade sig blæse omkuld på gf. Mødte også en OL-sølvvinder, en viceborgmester, en hardcore bjergbestiger (der er sgu nogle lebber, der forstår at sparke røv!) og en clairvoyant fra Aalborg. Yeehaaaaw!

   14. Løgner.

    Jeg har i øvrigt tænkt meget over det der boksning. Jeg vil gerne med i næste omgang!

   15. Hahahaha. Prøv at søge på 'kiksede first dates' her på bloggen – jeg holdt en konkurrence i efteråret (om en skøn dobbeltdildo!), hvor folk virkelig bragte vidunderlige historier til torvs.
    + Tillykke med ladyen – men for fanden da: Hvem ville være foruden alle de crazy historier?
    PS. Jeg tror muligvis også operadudetten har haft fat i mig – dog kun virtuelt.

   16. I ved jo godt, at det ikke kommer til at ske… Og så tør jeg i øvrigt slet heller overhovedet ikke lade mig udsætte for jeres dom!

   17. Kalder det også Girlfriend og meldte mig i øvrigt ud af det fællesskab, da jeg derinde havde mødt en overvægtig operasanger med uoverskuelig Weltschmerz, en kvinde, der klart fornemmede, at jeg også var til dyresex(!), en forstadshustru, der drømte om at lade sig slikke af mig, mens JEG til gengæld lod hendes mand tage mig bagfra, og temmelig mange liderlige mænd(!), der foreslog at ordne mig på bagsædet i deres Corollaer. Ludere og lommetyve … men heldigvis også enkelte juveler som min skønne Lady Godiva, som jeg kysser på i dag 🙂

   18. Ja, seriøst, giv os dit profilnavn 😉
    Ps. Jeg er bf-typen, der kalder det gf. Altså Girlfriend. Det er pænere og ikke så misvisende tænker jeg 🙂

   19. Ha ha Hvad hedder du på Boyfriend? Så får du lige en analyse!

   Der er lukket for kommentarer.