Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Er der nogle London-lebber på linjen?

Så for den da. Jeg har brug for jer! Det her envejsforhold skal gerne lige udvikle sig midlertidigt dialogisk. Som man siger. Så kan vi også lige en gang for alle få tjekket, om kommentarfeltet ikke virker, eller om I bare virkelig ikke elsker mig/findes derude bag skærmen længere.

Sidste år i januar var LL og jeg i London. Det blev en nærmest komplet fiaskoferie med ganske få lyspunkter. Hvorfor? Jo. Vi kom retur præcis én dag før LLs første bekymrende besøg hos vagtlægen, tre dage før hun blev hentet i ambulance og kørt på Hvidovre, og tre uger før hun fik konstateret kræft … og altså tog vi til London omtrent samtidig med, at 2016 besluttede sig for at blive til lort.

Med andre ord bar vores romantiske getaway i høj grad præg af seriøs skidtmadset LL og meeeget underskudsagtig såkaldt lebbe, der nærmest mente, at LL bevidst saboterede weekendophold med alle sine opdigtede lidelser (I behøver slet ikke spørge – jeg er naturligvis sådan retrospekt helt vildt stolt over den opførsel, der til fulde beviser, hvor skønt et menneske, jeg er).

Nå! Men nu tager vi revanche, og vi har allerede titusind gode tips til, hvor vi skal spise mad henne.

… Men hvor skal vi danse, og hvor skal vi indtage cocktails? Jeg har brug for info om luskede London’ske lebbehuler i Danmarks femte største by (seriøst).

Med andre ord: Hvor i London danser damer, der danser med damer?

Stik mig dine bedste lesbiske london-tips!

7 Kommentarer

 1. Ikke just et dansested, men hvis I ikke allerede har været i boghandleren Gay’s the Word, bør I stikke næsen forbi der.
  Hilsen læse-lebben

 2. She Soho…. føles faktisk virkelig som en lebbehule, da det ligger i kælderlokaler med buet loft. Det giver mere mening, hvis du finder dem på Instagram først, måske.
  Ellers så smut en tur til Brighton!

  • Mit Saakaldt Lesbiske Liv

   23. maj 2017 at 18:16

   YAY! Det skal vi totalt finde. SEJT! Tak for tippet <3

 3. Vi er her stadig, og vi følger dig og elsker dig!
  Hilsen lebbe, der har været med siden 2012 ❤️

  • Mit Saakaldt Lesbiske Liv

   23. maj 2017 at 9:38

   Jeg følger også med. The call is coming from inside the house. (Og tak for sødhed)

 4. Bar Wotever på RVT (royal vauxhall tavern) hver tirsdag er for vildt. Det sejeste og mest queerede communitys cabaret-agtige aftener der føles som et langt varmt og lidt svedigt kram. Please tag derhen!!!! Den lesbiske scene er i øvrigt lige så døderen som i KBH, og hele miljøet bliver konstant frataget flere af sine episke ældgamle samlingssteder til fordel for fuldstændig ukontrolleret 100% profitdrevet “byudvikling” (ejendom i London er jo det varmeste brød i bageren). Det er en meget trist historie.

  • Mit Saakaldt Lesbiske Liv

   22. maj 2017 at 20:24

   Noooooo. Vi er af sted onsdag til mandag. Jeg hedder Dårlig Timing til mellemnavn. Åh! Kan du andre tricks? (Som man siger)

Der er lukket for kommentarer.