Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Kun i Lebbeland

Det der akavede øjeblik, hvor man sender sin kæreste i byen på en uskyldig lørdag, mens man selv rødvinssnalrer med en af de allerbedste.

Og kæresten tager med sit crew på Vela.

Og kæresten møder hende, som undertegnede havde et kortvarigt fling med i sommer, da undertegnede var øjebliksvist single (og som undertegnedes kæreste selvfølgelig i ærlighed-som-grundpille-i-genoptaget-parforholds-navn kender til, bevares).

Og dette fling finder det passende at hive undertegnedes kæreste til side og snakke om sine følelser. For mig, forstås. Og om sit sexliv. Med mig, forstås.

OMG! Seriøst?

Kun på Vela i Lebbeland.

7 Kommentarer

 1. Det er jeg aaalt for ung til at være. Skriver jeg med en idé om at du er et sted i 30'erne?
  Ps. beklager den utroligt dårlige grammatik ovenfor. Kan man godt undskylde sig med at man var træt kl. 19? 🙂 Mente i hvert fald at jeg mødte en egen eks og en tæt på migs eks. Hvis det giver mening?

 2. I hvert fald ret så grænseoverskridende.

 3. Hahaha. Jeg tror faktisk, LL vendte om i døren, efter det nævnte rendez-vous. Så med mindre, du selvfølgelig rent faktisk ER “mennesket tæt på eks'en” (aka the fling) i denne sammenhæng, og du og LL i øvrigt har heeeeelt forskellige opfattelser af samtalen, så tror jeg ikke, du mødte hende.

  … Meeeen?

 4. Åh gud. Hvorfor sker den sags altid?

  Kan oplyse om at jeg du ikke er den eneste der har haft lignende oplevelser. Det skete to gange denne weekend at jeg mødte egne eller folk tæt på ekskærester på Vela. Begge gange ville de tale følelser. Oh jesus god.

  Ps. kan ikke lade være med at tænke over at jeg sandsynligvis har været på Vela samtidig med din kæreste og hendes crew 😀

 5. Ej, det er jo heller ikke i orden. Det er for mærkeligt.

 6. Hmm. Jeg ville snarere sige dåååårlig opdragelse.

Der er lukket for kommentarer.