Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Kakerlakker … nej takker.

Suk. Nu er jeg godt nok midt i modeuge og inklusiv let ubehag over alle de top-uhyggelige bloggere (og ja, jeg kan godt se ironien). Men derfor kan man alligevel godt blive helt vildt glad for den her besked fra verdens muligvis sejeste veninde:

Der er en Superflex-udstilling på Charlottenborg, hvor man kan få et kakerlak-kostume på og blive rundvist af en kakerlak, der fortæller om menneskene fra en kakerlaks perspektiv! Det sku være ret sjovt. Vil du med og se den søndag?

Well. Det lyder – trods heftig billefobi – som den perfekte måde at bruge en søndag på. Meget mere perfekt, fx, end at drøne med toget – arbejdende hele vejen – fra København til Vestjylland, deltage i frokostfødselsdag hos 80-årig mormor (i idrætshallen), drøne tilbage til København – arbejdende hele vejen – og sove og vågne og arbejde videre.
Suk igen.

2 Kommentarer

  1. Åh. Men intet ville jeg jo hellere. Blot har jeg forpligtelser på firsårsmåden henne i Jylland. Sad smiley.

  2. Do it. Det er en pisse fed udstilling og jeg var misundelig på dem der var i kakkelakkostume.

Der er lukket for kommentarer.