Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Kærlighedssandwich på hvedetoast

Lebben I Mit Liv og Homohunden kom hjem fra Jylland i nat.

Jeg havde glædet mig så meget til at se dem (mest hende), at det endte med, at jeg blev helt lille og skuffet, fordi Livslebben mest bare var træt-træt-træt efter togtur med en lille times forsinkelse og således ikke var helt lige så meget en hoppebold af indestængt gensynsglæde, som jeg selv var. 

Men da vækkeuret så ringede i morges, og jeg kunne hive hunden op i min favn og putte os begge to ind mod Livslebbens ryg, så vi tilsammen dannede verdens bedste kærlighedssandwich med mig og Lebben som hvedetoast og Homohunden som hønsesalat, så var alting faktisk godt igen.

1 Kommentar

  1. Nej, nej, nej.

    Hund i seng.

Der er lukket for kommentarer.