Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Jubilæum. Lebbe-jubilæum. Lebbelæum? Jubilebbeum?

I år er sgudda jubilæumsåret. JubilæumsÅRET. Jeg var lidt i tvivl, om det var i år eller næste, men sandelig, om ikke 2015 markerer afslutningen på min første lesbiske dekade. Yay! Ti år under bæltet og still going strong (med kun faktisk en enkelt reel heterosvipser på one-night-måden).

Hvis jeg nu havde været Føtex i stedet for at være, well, mig, så havde jeg nok fejret det med nogle slagtilbud helt fra årsskiftet. Men reelt set, er skæringsdatoen helt præcist den 24. oktober. Så vi nøjes med jubilæumsmåned.

… Og hvordan kan jeg mon vide så nøjagtigt, at det netop var den 24. oktober, hva?

Simpelt. Det kan jeg sådan her:

Hov. Men måske er den mail faktisk et udtryk for, at min lesbiske skæringsdato i virkeligheden er dagen inden – altså den 23. oktober. Jeg tjekkede lige. Den 23. oktober var en søndag.

Jeg husker tydeligt dengang at tage på Stengade 30 med Bedstebøssen i hånden og én eneste mission:

Jeg vil kysse en kvinde.

Heldigvis var den underskønne A i byen med samme mål for øje, det erfarede vores respektive wing men, der tilfældigvis kendte hinanden. Og sådan endte den aften. Med kys og kæl på et bord i et skummelt hjørne af dansegulvet.

Og et sært klarsyn morgenen efter.

For pludselig gik kabalen op. Det var sgudda DAMER, jeg skulle være sammen med. Ikke mænd. Hvordan havde jeg dog været så blind i så mange år? Og så så jeg mig ellers ikke rigtigt tilbage (jaja med undtagelse af en enkelt ranglet århusianer efter en våd 30-års fødselsdagsfest).

Og mon ikke det har været til Rub a Dub Sunday, jeg kyssede med A? Søndag d. 23. oktober? Og mon ikke jeg så lavede profilen dagen efter?

Hov!

Nu tjekkede jeg lige det helt specifikke klokkeslæt: Mailen er blevet sendt til mig fra Boyfriend-teamet klokken 02.53 natten til mandag d. 24. oktober. Så var det sgu nok lørdag, jeg var i byen. D. 22. oktober.

Søndagen er blevet brugt på grublerier. Hele dagen med tømmermænd og også efter midnat, hvor jeg sikkert ikke har kunnet sove. På grund af dels spirende homoseksuel selvforståelse og dels, at jeg sandsynligvis har sovet til ved tretiden om eftermiddagen. Hvis jeg kender mine tyver-tømmermænd ret.

Men klokken lidt i tre, nat, har jeg endelig taget mig sammen:

Oprettet en profil på Boyfriend.dk.

Jeg kan stadig huske mit (første) Boyfriend-profilnavn, men jeg krummer så meget tæer over det, at jeg simpelthen ikke kan bære at dele det med jer.

Og derfra tog mit såkaldt lesbiske liv så faktisk bare fart.

Wow.

Note til nye læsere: Da jeg i første omgang slog mine folder på Boyfriend.dk, fandtes den lyserøde parallelindgang Girlfriend.dk slet ikke. Så selv ved mine efterfølgende rendezvouser gennem årene, har jeg insisteret på at logge på via den koksgrå bøsseindgang med den rare velgroomede gut med laptoppen, det giftigtgrønne æble og det brede smil.

3 Kommentarer

 1. Og flipser=svipser. Ok så er det nok!

 2. Hov, jeg ser nu at jeg ikke har benyttet “svipser” helt korrekt… fordi det går op for mig at vores interaktion var fra før 2005. Hvilket samtidig får mig til at indse at det er mere end et årti siden… shit… jep.. crazy-as-fuck… hahaha…

 3. Hey dig der introducerede mig til, bare for at give et par eksempler: The Knife, Belle & Sebastian, Fischerspooner, Coffee and Cigarettes og Human-Mailinglist. Samt nød adskillige afsnit Futurama med, diskuterede termer som centrum vs. midtby og gav mig et andet perspektiv på film, musik og ikke mindst verden. Mit navn er kortere men jeg vælger også at være anonym fordi det bare lidt sjovere på flere plan.
  Mit ego tror dog at du kan gætte hvem jeg er udfra ovenstående.
  Det kan jo selvfølgelig være at du tænker: “hvem fanden er det? Jeg kørte jo bare KBSFCaCHF rutinen, stakkels mand…” i så fald, så er jeg bare svipser 1 ud af N, hvor N er antallet af svipsere. Trods det, er den kommende pointe stadig valid og måske underholdende…

  Jeg sad lige midt i en eksistentiel krise og tænkte på dig, nærmere: “hvor er du mon var henne i verden nu?”. Som du måske kan huske så var jeg var jeg lidt af en nørd, det er jeg stadig (og stolt), så min nerdy-digital-stalking-of-my-past bragte mig så til dit kommentar felt. Jep, jeg indrømmer det, jeg benytter mig at digital-stalking. Jeg retfærdiggør det med at et stort antal virksomheder ved mere om mig og dig end vi selv og vores nærmeste gør, jeg “tapper” bare ind i det efter behov…

  Selvretfærdigheden til side… pointen nærmer sig… efter at læse 2 blog indlæg fandt jeg det lidt sjovt at: min fødselsdato blev dagen hvor din seksuelle orientering blev født på ny
  Eller måske mere korrekt, du inkluderede en større del af verden i den.
  Som en hetero-flipser så kan mit ego ikke lade være med at føle sig både fornærmet og beæret over datoen. Men da du jo højst sandsynlig har glemt alt om den svipser jeg var, så kan jeg ikke ligge så stor værdi i det, og må i stedet more mig over tilfældigheden. Dog kan jeg midt i min eksistentiel-stalking ikke lade være med at tænke på vores interaktion og min rolle som mand i forhold til din seksualitet…

  Pointen/Motivet:
  Derfor skriver jeg så her i dit kommentar felt, for at dele tilfældigheden med dig, sandsynligheden er trods alt kun 1/365. Dog lavere hvis dine svipsere havde fødselsdag på samme dag, højere alt efter hvor mange svipsere du havde. Det kunne jo ske at du også fandt det underholdende.

  Alterior motive #1:
  Du og dine læsere kan også more sig over hvilken crazy-as-fuck-stalking-sociopat, udledt fra ovenstående digital-stalker-behavior og alt for lange kommentar, du er fri for i dag.
  Samtidig, og bare for at generalisere, hvilken gruppe af kontrollerende stjerne-psykopater du befriede dig fra den 24. Oktober.

  Alterior motive #2: Jeg skriver her, i stedet for andre kommunikations medier, for at tilføje en skovl (eller bedre billedlig representation) til din narcissistiske sandkasse/legeplads. For som du skriver så handler stedet her om dig og den her kommentar siger jo et eller andet om dig og hvad du har mødt på din vej. Du kan jo altid smide skoven ud…

  Alterior motive #3:
  Håber du husker mig og stalker mig tilbage, jeg har ikke tilsvarende site men en facebook konto hvis ud kan huske mit navn. Derefter kan vi måske mødes og du du jo stikke mig en flad eller et knus. Eller det jeg virkelig vil: gå en tur omkring noget vand og memory lane, se om der er noget spændende at snakke om f.eks. seksualitet i den forbindelse påvirkning, opfattelse og udlevelse. Eller en snak om musik, film, livs-ambitioner og udlevelse af den slags.

  Min stalking stopper her (jeg vil meget hellere vide mere om dig ved at møde dig) så jeg vil bare lige afsluttende sige at jeg håber du husker mig, for jeg husker dig.
  Knus fra crazy-as-fuck-nerdy-stalking-sociopat

  PS. Jeg håber virkelig at det sidste lød mere sødt end creepy… ellers: “Roser er røde, violer er blå, lad os mødes på Riccos og en tur gå” argg det gør det ikke rigtig bedre… og ALT for lang en besked til et kommentar felt…

Der er lukket for kommentarer.