Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Hold nu kæft med de sammenligninger. Sagde lebben til sig selv.

Der var siiindssygt mange lebber i København i pinsen. Eller også har de været her hele tiden og benyttede bare solskinsvejret til at komme frem fra deres … huller.

Der passerede et lebbepar med barnevogn forbi mig om søndagen på Frederiksberg et sted. Og de så noget så søde og voksne ud. Jeg tog mig selv (that’s what she said) i at tænke, åh – gid min egen lille homokonstellation så blot tilnærmelsesvis lige så sød ud.

Og så kiggede jeg ned af mig selv. Som jeg sad der på christianiacykelladdet med vind i håret, smil om læben, to topnuttede hunde foran mig og verdens bedste lebbe ved styret bag mig. På vej ud i det blå med kirsebær og kolbekaffe.

Og så gav jeg mig selv:

1. Et halvhårdt mentalt slag i baghovedet over evig-pessimisme og undervurdering af egne omstændigheder.

2. Lov til at nyde, at alt faktisk bare er helt vildt godt og fint. Uden sammenligning.

3 Kommentarer

 1. PS. der var også virkelig mange lebbepar (hele tre på én lille gåtur!?) på Assistensen! De holdt alle hinanden i hånden og så alle ret hverdags-vi har-været-kærester-længe-agtige ud. Et af dem havde hund.

 2. tak for fint indblik i en måske snarlig fremtid for mig 🙂 Og for at minde mig om, at jeg bør cykle noget mere rundt med øl i hånden og lave en masse ildsjæle-arbejde nu mens jeg stadig kan!

 3. Anonymos L skriver :
  Man kunne jo osse fristes til at skrive SKRUK, men det er jo lidt lissom din konkurrence netop ik det man vil høre. Du kan osse lave en konkurrence om, hvad lebber siger om børn til hinanden. Især det lebber, der allerede HAR formeret sig siger til dem, der ikke har. Er selv sådan en. Jeg er den der går med et barn i hver hånd (små varme svedige fedtede hænder med puls) og fortæller skøre historier, skælder ud, kysser – og så kommer der de her totalt lækre smarte hipster lebber med al tid i verden (f.eks. med øl i en chstianiacykel) og hjertet synker lidt, skvulper lidt rundt. Kæft, de er søde de der, de har garanteret sex hele tiden alle mulige steder og er oppe hele natten med et eller andet fedt frivilligt arbejde…og og og….
  -Aj, mor, se der sidder en voksen, der hvor der skal sidde et barn (christianiacykel)!
  -Jep, sådan er folk så forskellige. Hende der hun elsker bare at sidde i sådan en cykel hele dagen.
  -Kan man bo i en cykel?, spørger den mindste så
  -Man kan bo alle steder
  -Jeg vil bare bo der hvor mine mor bor….

  og så er det at jeg ikke er så utilfreds med konstellationen alligevel. må købe noget hvidvin med hjem til konen. måske lidt smøger. vi kan se Orange….

Der er lukket for kommentarer.