Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Goddag, mit navn er Heteroblufærdig

I dag skal jeg til julefrokost med mit arbejde. Det er et årligt højdepunkt, for det er ikke for sjov, når jeg siger, jeg arbejder på byens sjoveste kontor. Det er ramme alvor. Ramme. Alvor.

En ting hyler mig dog altid ud af den:

Frivole heterokvinder.

Jeg er vant til at omgås meget bramfri mennesker. Men nok faktisk mest meget bramfri homoer. Egentlig. Og på mit kontor er jeg eneste lebbe. Og omgivet af meget frisindede (og ditto-talende) heterodamer.

Almindeligvis er jeg ikke synderligt blufærdig. Men når heterokvinder snakker åbent og detaljeret om heterosex (herunder sexstillinger, sexlugte og sexskader), bliver jeg simpelthen så lille og rødmende genert (rødmende i overført forstand, altså. Jeg hører heldigvis til det iskolde blege segment. Intet bider på mine kinder), at min mås kunne være i en tændstikæske. Måske endda i noget endnu mindre. Et fingerbøl, sgudda.

Jeg ved ikke, hvad det skyldes. Og jeg ved ikke, om jeg gider analysere mig selv. Måske gider jeg godt. Måske er det noget med, at – nej. Jeg ved det ikke. Og jeg er for hjernedoven til at gøre en indsats for at finde ud af det lige nu.

Hvad tror I – hvorfor bliver jeg mundlam, når snakken falder på den form for sex, jeg selv havde flittigt for en syv års tid siden?

(OMG – jeg kan fejre homotiårsjubilæum i 2016 – yaiiy me!)

6 Kommentarer

 1. Du har ret. Alt gik fint og frivolt. Måske var jeg bare lidt fuld.

 2. Fordi man pludselig bliver så selvbevidst i forhold til det der hetero/homo-skel, tror jeg. Og ja, også lidt spion-agtig på en underlig måde. For mit vedkommende i hvert fald. Men hvordan gik det, så?? Blev det frivolt?

 3. Det er sgudda sjovt – især hvis man selv er frk. Bramfri, når det handler om lesbisk doggy, ikke?

 4. Wow. Ja, gerne flere. Men jeg tror, du ramte plet med den der omklædningsrumsmetafor. Spot on. Kloge!

 5. Jeg ville ønske, jeg kunne komme med et langt, klogt svar, men jeg har det på præcis samme måde som dig. Jeg bliver virkelig utilpas, forlegen og ja.. Kort sagt føler jeg mig helt forkert i sådan en snak/situation. Jeg har dog aldrig haft heterosex, så det er lidt min undskyldning for at dø lidt indvendigt, når snakken falder på pik, blowjobs og doggy style.

 6. (Er skrevet med glimt i øjet, så skyd mig ikke 😉 ).

  – Fordi du inderst inde er biseksuel, men ikke vil kendes ved den side af sig selv, og derfor føler dig ubehageligt tilpas ved at høre om sex med mænd, fordi det vækker noget i dig. 😛

  – Fordi du erindrer, hvordan det var at have sex med mænd, og overhovedet ikke synes at det er en fed erindring, men derimod noget, du helst vil glemme alt om.

  – Fordi du føler dig udenfor og ikke rigtig ved hvad du skal gøre af dig selv.

  – Fordi det føles som om. du blander dig i noget, der ikke kommer dig ved.
  Lidt som det at skifte tøj i kvinde-omklædningsrummet og egentlig føle, at man gør noget forbudt ved at være der. Jeg mener, kønsadskilte omklædningsrum må være for, at man ikke ser de nøgne kroppe af det køn, man tænder på ikk`?

  – Fordi du føler at du er kommet videre fra heterosex og kommet et skridt højere op på udviklingsstigen. Og føler at det er pinligt at opleve dem tale om den form for sex som om det var noget eftertragtelsesværdig.

  Vil du have flere? 😉

Der er lukket for kommentarer.