Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Fissetrusserne er ikke (kun) til mig

Jeg faldt over de hersens trusser i en artikel på Ekstra Bladet (og vælger i øvrigt benhårdt at ignorere, hvor meget jeg refererer til tabloidpressen her på bloggen).

EB har nemlig skrevet en lille artikel – nok mest for billedernes skyld – om flotte fissetrusser, men især om, hvordan journalisten ikke forstår, hvorfor man dog skulle købe sådan en trusse – når man nu allerede har en fisse i forvejen.

Og jeg nikkede et øjeblik med præcis samme undren til artiklens spørgsmål.

Men fulgte så også lige linket til forhandleren på Amazon.com. Og for fanden hvor blev jeg så flov – over mig selv og min normative tænkning, sgudda. For de er jo ikke nødvendigvis til bio-damer, de trusser.

Nej, de bliver selvfølgelig markedsført til transgender-typer, m-t-f’ere, you know. Det burde jeg sandelig have været queer nok til at forudse. Nu hader jeg mig selv og mit snævertsyn en lille smule.

Men jeg vil stadig gerne have trusserne. De ville gå hamrende godt til mine kusseøreringe, som I stadig har til gode at opleve. Jeg bor – ja, vi snakker syv måneder efter overtagelsen – stadig i flyttekasser i Håndværkerhylet, men når smykkeskrinet pakkes ud, skal I få min genitalie-accessoriessamling at se.

Og I kan godt glæde jer.

4 Kommentarer

  1. Udmærket pointe. Jeg kan li' det!

  2. Jeg tænkte helt umiddelbart at de også bare kunne være en ækvivalent til en strap-on? At bøsser måske også kan have lyst til at lege med en kusse i plastikudgave en gang i mellem ligeså vel som vi kan have det sjovt med en plastikpik?

  3. Ej, som om jeg ikke hadede mig selv nok i forvejen. Damn. Jeg retter det i teksten. Undskyld.

  4. Nej, de trusser er med garanti IKKE til transmænd.

    Transmand = FTM = Female to male.

    Transkvinde = MTF = Male to female.

    Tsk, tsk, meget anti-queer af dig;-)

Der er lukket for kommentarer.