Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Du er lebbe? Hold kæft hvor må du være et godt menneske

Havde ansættelsessamtaler i dag. Naturligvis fulgt af hurtig rundvisning på kontoret. Den store test står, når vi når det kontor, hvor Livslebben for tiden arbejder (hun laver fra tid til anden freelanceopgaver for nogle kolleger).

“Det er for øvrigt min kæreste,” siger jeg i forbifarten til potentiel kommende medarbejder på rundtur.

Og så holder jeg den her lidt for lange pause, før jeg forklarer videre. Fordi jeg naturligvis føler mig SÅ speciel, fordi min kæreste HAR DET SAMME KØN SOM MIG. Fuck, hvor særligt. Jeg må vel nok være et helt ubeskriveligt tolerant og rummeligt menneske.

Lad os lige pause og tage det ind, ikk’?

3 Kommentarer

  1. Det er jeg omtrent 100 pct. sikker på, jeg ikke ville. Men så havde jeg jo også været meget mindre tolerant og rummelig. Det er jo egenskaber, der udelukkende forbeholdes os homoer…

  2. Tror du, du ville være kommet med samme oplysning i den situation, hvis kæresten var en mand? Jeg overvejer det nogle gange selv, nemlig…

  3. Ja alle lebber er fantastiske tolerante, rummelige mennesker, uden fordomme og had til andre, de forfærdelige ting er forbeholdt hetroer 😉 det er det der er så fantastisk ved at være homo 🙂

Der er lukket for kommentarer.