Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Dobbeltdyne WTF?

London er skøn, her er 28 grader og sol sol sol, øllene er gode, og vores Airbnb er toppen.

Men skal vi lige snakke lidt om konceptet ‘dobbeltdyne’?

Det MÅ være en, der aldrig har prøvet at dele seng med nogen, der har opfundet den. Den eneste måde, dobbeltdynen kunne fungere i et/mit parforhold, ville i hvert fald være … hvis man havde to. Jeg fatter simpelthen ikke, at nogen kan elske deres dame højt nok til at. dele. én. dyne. Størrelse underordnet. På både dame og dyne.

Jeg bliver så nattebitter over ikke at kunne kramme LL (jeg er næsten altid storeske) og SAMTIDIG have min bløde dundyne mellem benene. Jeg skal omfavne både en dame og en dyne. Ellers fungerer det ikke.

Hertil kalder LL mig konsekvent sit lille varmeapparat, fordi min kernetemperatur tilsvarer den på en langtidstilberedt culottesteg, så snart jeg smider mig i sengen. Ingen af os er tjent med ikke at kunne lave lidt smørhulsluftgennemstrømning.

2 Kommentarer

 1. Den hemmelige jyde-homo

  31. maj 2017 at 20:53

  Yay! Jeg er ikke den eneste, der har det sådan med dobbeltdyner!! Herhjemme er det et evigt diskussionspunkt, hvor jeg er hende der hader de sk… dyner, og hende den overdrevet søde og lækre kæreste jeg har elsker dem 😉

  Hvor meget jeg end elsker hende og elsker at kramme på hende (og min dyne) om natten, kan jeg altså ikke fordrage 2x sovevarm hud der klistrer!

  Mvh. den hemmelige nordjyske homo, der også agerer varmeapparat og som oftest også storeske

  • Mit Saakaldt Lesbiske Liv

   1. juni 2017 at 10:08

   Dobbeltdyner er et VANVITTIGT koncept. Hvis man er mere end en person om dem i hvert fald. Seriøst.

Der er lukket for kommentarer.