Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

De (aller-)allerværste lesbiske barer

Okay. Først og fremmest to anbefalinger:

1. Hvis ikke, I allerede er nede med Autostraddle, så er det bare med at komme … ned. Autostraddle er det velsagtens største lesbiske site out there, og de laver pissegode, dybe og sjove artikler. Klart anbefalingsværdigt!

2. Hvis I kan lide podcasts, og lige som undertegnede bare venter på næste episode af Serial (ja, det halvnye skud på This American Life-stammen har totalt afløst Savage Lovecast på toppladsen af min favoritliste) … Så håber jeg, at I også engang imellem trykker play på The Double X Gabfest. Det er ikke topprofessionelt og nogle gange lidt for snakkeagtigt, men faktisk samtidig et meget fint feministisk input to-go. 

Mens man venter. På Serial. Som I selvfølgelig hører. Ikke?
Nåmenokay, i hvert fald afslutter de tre snakkehoveder i Double X altid programmet med en række anbefalinger af alt fra bøger til artikler til musik til podcasts til standup-comedy. Og i forrige uge anbefalede deres lebberedaktør – og det er nu, de to punkter ovenfor bindes sammen, parat? – følgende artikel på Autostraddle:
The Worst Lesbian Bars
Journalisten bag denne artikel har simpelthen gennemgået samtlige skodanmeldelser af amerikanske lebbebarer på Yelp
Og det er så sjovt, tag fx denne beskrivelse af en ikke navngiven bar (frit oversat af undertegnede):
“Vi ankom omkring klokken halv tolv og skulle mødes med en ven til en drink, fordi “det her er stedet, hvor alle kommer.” Well. Hvis det her er alle, så opgraderer jeg mit Netflix-abonnement.”
… eller den her:
“Du tager ikke på club for at høre “The Macarena” eller Will Smiths “Getting Jiggy With It” på CD.”
Hele listen er hi-larious, og så fik den mig naturligvis til lige at tjekke Yelp-anmeldelserne af vores egne nationale homobeværtninger. 
Der er nærmest for få til, at det kan betale sig at anonymisere dem. Men jeg har gjort det alligevel. Ingen grund til at hænge hypotetiske barer, der i teorien kunne være indrettet i tidligere bordeller, ud offentligt, vel?
Og jeg faldt alligevel over et par fantastiske one-liners. De får lov til at stå på engelsk. 
Mit Såkaldt Lesbiske Liv præsenterer:
Det siger turisterne om vores homobarer!
 1. “You have to really like women to even want to sit here for a while.”
 2. “It’s a pretty little place but it’s tiny and there are grope-y old ladies. There are also very young, eager kids. Just another gay night in the great L word.”
 3. “If you’ve never been to a female equivalent of a meat market gay bar – here it is.”
 4. “It’s good fun for a night but I can’t imagine coming here more than once.”
 5. “A lot of femmes. If you’re a butch, you’ll probably get lucky easily. The women there are gay but nearly never queer. A bit too serious, but you won’t find better in the country.” 
… Og så lige den rigtigt sure, gæt selv hvor denne gæst har været:
“The wardrobe is exactly on the opposite side of the entrance, so everybody must walk between dancers in order to go in and out the club. That’s awful. But the most annoying thing of that place is the music: 80s and 70s trash and pop music that only an old man can remember … and even the DJ was not able to “synchronize” the rhythm between a song and the next one, generating a sense of disorder and frustration every time a new rhythm arrive on the dance floor.”
Som podcast-redaktøren kærligt udtrykker had/kærlighedsforholdet til lebbebarer:
Lesbian bars are awful. But they’re our awful.

2 Kommentarer

 1. Fantastisk! Kommentarfeltet er TIL for skamløs ros og reklame – mange tak for anbefalingen, jeg glæder mig til at læse med – din veninde lyder megasej!

 2. Hov!
  Hende som har skrevet stort set alle kommentarene om Vela som du nævnte, er jo min gode veninde Adrianna! Det er for sjovt at du nævner hendes anmeldelse – og ikke fordi at hun er tæt på den eneste som har lavet en engelsk anmeldelse om Vela. Men hun er den eneste lesbiske fra Singapore, der tør at blogge derfra (og som er værd at stalke), og kort sagt Singapores svar på dig.

  Nej, jeg bliver altså lige nød til at skamløst reklamere for hendes blogs.

  To blog posts som siger alt om livet i Singapore, og hvilke udfordringer homsexuelle har der i mit andet, og min mors, hjemland.

  http://popagandhi.com/2014/07/singapores-so-called-moral-majority/

  https://medium.com/@skinnylatte/the-one-about-having-it-all-8c995b098f41

  Men altså?.. Kun 5 anmeldelser til Vela?

Der er lukket for kommentarer.