Jeg betragter dagen i dag som en succes og tildeler den karakteren 8/10. Hvorfor? Jo, fordi jeg i TRE af hinanden aldeles uafhængige sammenhænge har skrevet det smukke lydmalende ord (eller: onomatopoietikon.  Look it up) “åhhhuwåååå”.

  • Dels i forbindelse med Ulla Pia-slagerhittet ‘Hele ugen alene’.
  • Dels i forbindelse med TV-2-klassikeren “De første kærester på månen”
  • Og dels i forbindelse med 90’er-baskeren “Jeg troede, du var hos Michael” (stadig en god sang).

Hertil fik jeg positiv respons på følgende går-den-så-går-den-bestilling til LL, som i øvrigt befandt sig mindre end en meter fra mig, da jeg skrev den:

OG så er dagen i dag også dagen, hvor min mor, min søde, røde, neurotiske økomor (har jeg nogensinde fortalt om min barndom? Hvor man fik ravkæder (flertal) om halsen, hvis man hostede (“de varmer”) og dråber af græskarkerneekstrakt at gurgle i, hvis man havde blister i munden (du har – jeg lover dig – aldrig prøvet noget så bittert. Din tunge bliver til en lille krøllet rosin)) kommer hjem efter tre ugers pensionistferie i Andalusien. Med daglige instagrambilleder (flertal) af … døre som følger (“jeg samler på døre”).

Hun er noget af det bedste i verden. Og kun ca. 38 pct. kuk-kuk.

Og så har vi også fået nye VINDUER i dag. Og der var kun hul direkte ud til regnvejret i en times tid. Succes!

Og Enhedslisten er ikke gået tilbage i København.

OG der kommer Bagedyst i aften.

*Ej. Jeg opgraderer fanme til 9/10.