Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Buler i biler og kvindelige bilister

Jeg er stadig helt ked af det over at have lavet en bule i fremmed bil. Bilejerdame ringede netop. Hun var meget glad for min seddel og mente også bestemt, den måtte give gode point på min karmakonto. På min bankkonto giver det til gengæld et minus på ca. 5.000 bobs. Mindst.

Jeg kan bare næsten ikke bære den slags. Bliver så ked af at lave fejl, – især dem som jeg absolut helt og aldeles kun kan beskylde mig selv for.

Og så hader jeg, at manden i biludlejningsbiksen, da jeg netop kontaktede ham vedr. skaden, lød nedladende. På en måde, jeg – i mine projiceringers vold – kun kunne tolke som havende et gran af “kvindelige bilister, hvorherrebevares.”

(Denne hurtige konklusion kan dog udelukkende tilskrives mig. Måske var han bare træt af, at jeg m/k lavede ravage.)

Men i hvert fald: Sig gerne noget sødt. 

…Helst i stil med Livslebbens kommentar:

“Men skat. Du er 31 og har haft kørekort, siden du var 18 (man er vel jyde). Det er sgudda på høje tid, du laver en bule i en bil.”

Jeg græd lige lidt. Igen. Selvmedlidenhed ftw.

5 Kommentarer

 1. Ja kan kun give de andre ret, det er hvad der sker, jeg havde kun haft kørekort i 14 dage (12 år siden) før jeg smadrede hele siden af min mors bil, heldigvis var hun stærkt dopet af morfin pga en operation de dage så hun havde ikke kræfter til at slå mig ihjel, hvilket er pænt heldig. Regningen lød på 18000 kr, heldigvis fik den meget lokale mekanikker ondt af mig og lavede det for 10000 men det tog mig da lige lidt tid at betale det af 🙂
  for 2 måneder bakkede min mor så ind i min bil….ved ikke om det var gengæld..

 2. …Har sjovt nok sagt præcis de ord i hvert fald tyve gange i dag. Det viser sig nemlig, at verdens sødeste bulldog er meget glad for spartelmasse.

 3. Awwww, I feel so special. And not “stop eating the paste” special.

 4. Den kommentar høster du lige sådan et her for: <3

  Og det sker ikke så tit!

 5. Det sker jo – glem det. Livslebben har helt ret. Hell, jeg har slet ikke kørekort og jeg har lavet en bule i en bil, det skal til ind i mellem.

  Av på kontoen til gengæld.

Der er lukket for kommentarer.