Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Barbies (og lebbens) drømmehus.

Bedstebøssen er i Berlin. Jeg skulle have joinet ham i weekenden, men det virkede på en eller anden måde lidt for kontraproduktivt at drage direkte på Berghain i forlængelse af en uge med tavshed, rene tanker og vegetarmad.

Så jeg sprang over.

Det fortryder jeg en lille smule nu. For vi fangede lige hinanden på Facebook-chatten. Hvor han fortalte lidt om sine planer for i dag.

Og det viser sig, at han i dag blandt andet har planlagt en tur forbi The Barbie Dreamhouse Experience.

Jeg vidste ikke, at The Barbie Dreamhouse Experience eksisterede før dette øjeblik. Nu kan jeg ikke dø, uden at have besøgt The Barbie Dreamhouse Experience. Lad bare andre have deres Mekka. Jeg har min The Barbie Dreamhouse Experience.

Jeg har linket syv gange til The Barbie Dreamhouse Experience i dette indlæg i håbet om, at The Barbie Dreamhouse Experience-folkene tracker trafikken tilbage til Lebbelivet og forærer mig noget merchandise. Helst en prinsessedukke.

OMG. Okay.

The Barbie Dreamhouse Experience er et fuldstørrelse Barbie-hus, hvor man går rundt blandt fuldstørrelse Barbie-ting. Jamen for fanden da. Det lyder som paradis.

Hvis man ikke kender mig, ved man nok ikke, at jeg er grænsende til sygeligt besat af Barbie.

Det går afsindigt dårligt i spænd med min feministiske selvforståelse, at der ved siden af Kate Bornstein og Judith Butler i min bogreol står i hvert fald tre bøger om Barbie. Jeg har sørget for at sætte mit feministiske bibliotek ved siden af Barbie-bøgerne. For ligesom at opveje. Jeg er et sammensat menneske. Ikke så stolt af det.

Anyway.

Jeg fortalte mine kolleger om Dreamhouse Experience. Jeg tror, min besættelse kom bag på dem. Vi blev enige om, at jeg muligvis kun er lesbisk for at opveje min Barbie-fascination. Jeg blev simpelthen nødt til at kaste noget seksuel modvægt ind for at godtgøre, at jeg elsker – ja, elsker – dette sexistiske, platinblonde plastiksymbol.

Undskyld.

Nå. Men Dreamhouse er kun åbent frem til slut-august, så nu bliver jeg nødt til at få smidt en Berliner-tur ind i mine sensommerplaner.

6 Kommentarer

 1. Åh. Jeg så lige BB's billeder. Det ser VIRKELIG fint ud, faktisk…

 2. Pis. Jeg ved bare, at det ikke kan leve op til mine forventninger så…

 3. Altså. Bedstebøssen er netop hjemvendt fra Berlin og siger:

  1. THE BARBIE DREAMHOUSE EXPERIENCE turnerer rundt i Tyskland efterfølgende (så jeg satser på en tur til Hamburg, som i øvrigt er en rigtig fed by under alle omstændigheder).
  2. THE BARBIE DREAMHOUSE EXPERIENCE var ikke helt den THE BARBIE DREAMHOUSE EXPERIENCE, man kunne have drømt om. Meget slidt og plastik-lyserødt 3D-filmsagtigt.

  Så det.

 4. Jamen…. lukker det ned for altid???

 5. I KNOW! Jeg dør en lille smule, hvis ikke jeg når det.

 6. Fuuuuuuck!! Hvorfor vidste jeg ikke det noget før???

Der er lukket for kommentarer.