Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Banebrydende resultater af omfattende undersøgelse vedrørende lesbisk barbering.

Jeg har udført omfattende feltundersøgelser og føler mig nu parat til at publicere de banebrydende resultater.

De kommer her:

Lebber bruger generelt herre-barberengangsskrabere frem for lady-ditto. Og med “generelt” mener jeg, at jeg kender i hvert fald to lebber, der kører dén stil.

Ja. På en lebbes badeværelseshylde finder du ikke nogle pink og syrenfarvede Venus-tonight-tonight-we’re-gonna-make-it-happen-skrabere.

Næ nej.

Når lebber skal have glatte ben og armhuler med videre, klares det med Mach 5 eller Gillette-the-best-a-man-can-get eller noget andet strømlinet i blåt/krom med neonfarvede fartstriber på grebet.

OMG. Jeg googlede lige “Mach 5”. Vidste I, at det også er Gillette, der laver dem? Gillette sidder benhårdt (pun intended) på barbermarkedet, viser det sig.

Det var det hele.

Og jeg er i øvrigt undtagelsen for reglen. Selv bruger jeg nemlig en lyserød engangsskraber, der er så gammel, at jeg i dette øjeblik kommer i tanker om, at den faktisk flyttede med mig fra min forrige lejlighed. Ja. Det er et år siden snart. Den er praktisk talt antik. Shit, hvor uhygiejnisk.

Er det en trøst, at jeg kun bruger den forhistoriske engangsskraber under armene? Resten epilerer jeg. På nær når jeg er for doven, jf. følgende indlæg om (min) kønsbehåring.

1 Kommentar

  1. Ladyen: orange BIC engangsskraber.

    Jeg selv: lilla Venus Spa Breeze Razor = big mistake! Denne skraber er udstyret med “gel bars”, der velsagtens skal fungere som en slags lotion, men i virkeligheden trækker lange tråde a la snot mellem skraber og armhule, når den bliver våd. YUCK! Til gengæld er den dyr.

Der er lukket for kommentarer.