Mit såkaldt lesbiske liv

Lesbiske bloggerier siden 2010

Alkoholikere i slagsmål – nu som sexet catfight

– Ekstra Bladet –
Burde holde kæft i stedet for at turde.

Den her historie er så afsindig usmagelig. Ikke i sit udgangspunkt – fred med at to alkoholikere kommer i håndgemæng. Nej. Det er for mig at se komplet usmageligt, at Ekstra Bladet vinkler, som de gør. 

Egentlig er det faktum, at de overhovedet bringer historien, også usmageligt. For havde de ikke kunnet skrive ‘lesbisk’ (og måske også ‘grønlandsk’) i overskriften, havde episoden aldrig nogensinde fundet vej til spalterne. Tror jeg.

Historien er så ligegyldig. Komplet uinteressant. Eneste årsag til at bruge tid på at skrive den, er håbet om at kunne gafle en liderlig læser eller to i farten. Jeg kan ikke engang huske, hvordan jeg selv fandt artiklen – sikkert via et link på Facebook. Så egentlig er jeg ikke en skid bedre selv. Også min nysgerrighed vækkes af den overskrift.

Men altså – agurketid eller ej – medier bør være sig deres diskursreproduktive ansvar bevidst.

Synes jeg.

3 Kommentarer

  1. Ha ha ja præcis, JEG ser ikke for lækker til love…på nær når jeg gør men det er KUN for at forarges over hvor ustyrlig selvcentreredes og dumme de er, jeg forarges, og samtidig elsker jeg at blive forarget og kommer til at føle mig bare en lille smule som et bedre menneske, men jeg gætter på det også er det der er meningen og netop det der får folk til at komme “tilbage efter mere”.
    Og jeg må samtidig indrømme at nu jeg ikke kan tage TV3 der hjemme skal jeg altid liiiige tjekke fjernsynet når jeg er hjemme hos min søde kæreste, for hun har alle kanalerne, og det så kun for at kunne se sport…spild af tid når man kan se for lækker til love og familien på bryggen.

  2. Ja, det er jo netop det, der er så forfærdeligt. Man læser lortet. Men man forarges samtidig. Lidt på samme måde som med “For lækker til love”. Man gælder ikke RIGTIGT som seer, når man forarges så meget, mens man ser (hele tredje sæson på to dage).

  3. Hold kæft hvor latterligt, så har man virkelig ikke noget at skrive om eller nogen journalistisk stolthed når man vælger at prøve at trække læsere med den artikel…men læst det er den da 😉

Der er lukket for kommentarer.